Array
(
  [prodava] => luksozni
  [p] => vsichki-imoti
  [PL_UTILITIES] => Array
    (
      [Луксозен имот] => Луксозен имот
    )

)

DAVE

: WHERE (PL_UTILITIES LIKE'%Луксозен имот%') AND PL_PROPERTY_TYPE_ID=1 AND PL_PROPERTY_STATUS>0

ИМОТИ

Всички оферти
Изчисти филтър
Луксозен
Четиристаен ВАРНА Левски
85800 €
  ВАРНА Левски | 90m² | Панел | 0893366053
АТРАКТИВЕН
Тристаен ВАРНА Виница
79300 €
  ВАРНА Виница | 105m² | Тухла | 0893366056
АТРАКТИВЕН
Ново строителство ВАРНА Бриз
52990 €
  ВАРНА Бриз | Тухла | 052914679
Нова оферта
Тристаен ВАРНА Общината
119500 €
  ВАРНА Общината | 75m² | Тухла | 0883555604
Нова оферта
Четиристаен ВАРНА Бриз
135000 €
  ВАРНА Бриз | 170m² | Тухла | 0883555604
ПРОДАДЕН
Нова оферта
Тристаен ВАРНА Гръцка махала
144200 €
  ВАРНА Гръцка махала | 125m² | 0893366054
Нова оферта
Тристаен ВАРНА Лятно кино Тракия
113000 €
  ВАРНА Лятно кино Тракия | 75m² | Тухла | 0893366054
Нова оферта
Двустаен ВАРНА Бриз
72000 €
  ВАРНА Бриз | 66m² | Тухла | 0893366056
Нова оферта
Двустаен ВАРНА Галата
60000 €
  ВАРНА Галата | 75m² | Тухла | 0893366056
АТРАКТИВЕН
Двустаен ВАРНА Галата
58600 €
  ВАРНА Галата | 62m² | Тухла | 0893366056