ИМОТИ

Търсене

Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Колхозен Пазар

86372 €

ЕКСКЛУЗИВНО! ЖИЛИЩНА СГРАДА “ШАФАРИК РЕЗИДЪНС”! БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! ПЕРФЕКТЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ + ИЗБА ! КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба отлично разпределен двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда на пешеходно разстояние от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, баня + WC, просторна тераса и избено помещение. Възможност за закупуване на гараж. Жилищна сграда “Шафарик резидънс” е проектирана по всички стандарти за модерно и устойчиво строителство от 21-ви век. Проектът е разпределен на седем нива, от които: подземен паркинг с обособени гаражи и избени помещения, партерно ниво с обособени гаражи и външни паркоместа и 5 жилищни етажа с 22 бр. – едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. Апартаментите в сградата са просторни, с прави форми на помещенията и покриват всички изисквания за спокоен и комфортен живот на едно домакинство. Начинът на издаване е по БДС с опция за завършване <до ключ>. Местоположението на сградта е ключово за града поради пешеходния достъп до Катедрален храм <Варна>, множество училища и детски радини, градския пазар, спирки на обществения транспорт и много други.

  79m² |   1093 € / m² | Тухла | 0893366050
Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Колхозен Пазар

94776 €

ЕКСКЛУЗИВНО! ЖИЛИЩНА СГРАДА “ШАФАРИК РЕЗИДЪНС”! БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! ПЕРФЕКТЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ + ИЗБА ! КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба отлично разпределен двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда на пешеходно разстояние от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от коридор, просторна дневна с кухненски бокс 22.68 кв.м, спалня 14.60 кв.м, баня + WC, панорамна тераса и избено помещение. Изложението на имота е югоизток. Възможност за закупуване на гараж. Жилищна сграда “Шафарик резидънс” е проектирана по всички стандарти за модерно и устойчиво строителство от 21-ви век. Проектът е разпределен на седем нива, от които: подземен паркинг с обособени гаражи и избени помещения, партерно ниво с обособени гаражи и външни паркоместа и 5 жилищни етажа с 22 бр. – едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. Апартаментите в сградата са просторни, с прави форми на помещенията и покриват всички изисквания за спокоен и комфортен живот на едно домакинство. Начинът на издаване е по БДС с опция за завършване <до ключ>. Местоположението на сградта е ключово за града поради пешеходния достъп до Катедрален храм <Варна>, множество училища и детски радини, градския пазар, спирки на обществения транспорт и много други.

  86m² |   1102 € / m² | Тухла | 0893366050
Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Колхозен Пазар

90882 €

ЕКСКЛУЗИВНО! ЖИЛИЩНА СГРАДА “ШАФАРИК РЕЗИДЪНС”! БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! ПЕРФЕКТЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба отлично разпределен двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда на пешеходно разстояние от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от коридор, просторна дневна с кухненски бокс 26.86 кв.м, спалня 14,40 кв.м, баня + WC, тераса и прилежащо избено помещение. Възможност за закупуване на гараж. Жилищна сграда “Шафарик резидънс” е проектирана по всички стандарти за модерно и устойчиво строителство от 21-ви век. Проектът е разпределен на седем нива, от които: подземен паркинг с обособени гаражи и избени помещения, партерно ниво с обособени гаражи и външни паркоместа и 5 жилищни етажа с 22 бр. – едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. Апартаментите в сградата са просторни, с прави форми на помещенията и покриват всички изисквания за спокоен и комфортен живот на едно домакинство. Начинът на издаване е по БДС с опция за завършване <до ключ>. Местоположението на сградта е ключово за града поради пешеходния достъп до Катедрален храм <Варна>, множество училища и детски радини, градския пазар, спирки на обществения транспорт и много други.

  83m² |   1095 € / m² | Тухла | 0893366050
Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Колхозен Пазар

92091 €

ЕКСКЛУЗИВНО! ЖИЛИЩНА СГРАДА “ШАФАРИК РЕЗИДЪНС”! БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА! ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! ПЕРФЕКТЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба отлично разпределен двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда на пешеходно разстояние от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от коридор, просторна дневна с кухненски бокс 27.02 кв.м, спалня 14.40 кв.м, баня + WC, килер и тераса. Изложението на имота е югоизток. Възможност за закупуване на гараж. Жилищна сграда “Шафарик резидънс” е проектирана по всички стандарти за модерно и устойчиво строителство от 21-ви век. Проектът е разпределен на седем нива, от които: подземен паркинг с обособени гаражи и избени помещения, партерно ниво с обособени гаражи и външни паркоместа и 5 жилищни етажа с 22 бр. – едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. Апартаментите в сградата са просторни, с прави форми на помещенията и покриват всички изисквания за спокоен и комфортен живот на едно домакинство. Начинът на издаване е по БДС с опция за завършване <до ключ>. Местоположението на сградта е ключово за града поради пешеходния достъп до Катедрален храм <Варна>, множество училища и детски радини, градския пазар, спирки на обществения транспорт и много други.

  79m² |   1166 € / m² | Тухла | 0893366050
Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

81990 €

ЕКСКЛУЗИВНО! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ГЪВКАВА СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ! ЛОКАЦИЯ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба двустаен апартамент на 2-ри етаж (1-ви жилищен) в нова сграда в гр. Варна, кв. Погреби. Жилището предлага следното разположение: просторна всекидневна с кухня с излаз на тераса, антре, голяма спалня, баня с тоалет и избено помещение. Имотът ще бъде издаден по БДС, което включва: Стени: Тухлени, финно шпакловани с гипсова мазилка Под: Нивелирана циментова замазка Санитарни помещения: циментова замазка Тераси: Напълно завършени с положени гранитогрес и парапети Електрическа инсталация: Напълно изградена с монтирани ключове, контакти и електромер с открита партида ВиК: Изградени тръбни трасета, издадени “на тапа” и открита партида Монтирана звънчева и домофонна уредба Сградата е разположена на 10 мин пешеходно разстояние от Катедрален Храм Варна и централната част на града. Тя е проектирана по всички стандарти за модерно и устойчиво строителство от 21-ви век. Проектът е разпределен на седем нива, от които: подземен паркинг с обособени гаражи и избени помещения, партерно ниво с обособени гаражи и външни паркоместа и 5 жилищни етажа с 22 бр. – едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. Апартаментите в сградата са просторни, с прави форми на помещенията и покриват всички изисквания за спокоен и комфортен живот на едно домакинство.

  75m² |   1093 € / m² | Тухла | 0893366056
Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Бриз

116500 €

ЕКСКЛУЗИВНИ ПРАВА ЗА ДВУСТАЙНО БИЖУ С ПАНОРАМНА ГЛЕДКА! С ОПЦИЯ ЗА ПАРКО МЯСТО! СЕПТЕМВРИ 2024 АКТ 16 Предлагам за продажба двустаен апартамент с морска панорама в нова сграда - в кв. Бриз. Апартаментът е разположен на четвърти етаж. Изложение югозапад, открива се красива морска гледка. Сградата е пред Акт 15, ще бъде довършена и въведена в експлоатация през м. септември 2024-та г. На този етап се заплащат 20 % от продажната цена на апартамента, останалите 80 % след прехвърляне на собствеността и след въвеждане на сградата в експлоатация. ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

  65m² |   1792 € / m² | Тухла | 0893366055
Нова оферта
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Гръцка махала

159900 €

ТОП ЦЕНТЪР! 2-СТАЕН АПАРТАМЕНТ! СРЕДЕН ЕТАЖ! НОВА СГРАДА! ДО КЛЮЧ! ОБЗАВЕДЕНИ БАНЯ С ТОАЛЕТНА! ЛУКСОЗНИ ОБЩИ ЧАСТИ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба двустаен апартамент със застроена площ от 60 кв.м., с потенциал да се преустрои в тристаен, или в две едностайни жилища, в централната част на гр. Варна. Апартаментът се състои от просторна всекидневна с площ 38 кв.м. (която би могла да бъде обособена в спалня с всекидневна), килер, спалня и голяма, луксозно обзаведена, с фаянсови плочки баня с тоалетна. Бъдещите собственици ще имат възможност за регистрация на 2 паркоместа в синя зона. Фасадата на сградата e вентилируема и разполага с външна изолация, подовете на жилищата разполагат с топло- и шумоизолация. Дограмата е REHAU, троен стъклопакет. Районът е изключително привлекателен, както за живеене, така и за отдаване под наем, заради централната си локация. Намира се на минути пешеходно разстояние от Морска градина, Централен плаж, Опера, Централна пешеходна зона и др. В близост до училища и детски градини.

  74m² |   2161 € / m² | Тухла | 0893366056
Нова оферта
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Център

120000 €

НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ДО КЛЮЧ! ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! СРЕДЕН АПАРТАМЕНТ! Kомпас Недвижими Имоти предлага за продажба двустаен апартамент в централната част на гр. Варна. Жилището е разположено на шести жилищен етаж в тухлена сграда с контролиран достъп и има следното разположение: Всекидневна с кухня с площ 26 кв.м., слънчева спалня 14 кв.м., баня и тоалет и широк коридор. Апартаментът е особено подходящ зa млaди xopa или ceмeйcтва, заради близкото си разстояние до детски градини, училища, магазини и т.н. Районът е изключително комуникативен и разполага с лесен достъп до Морската градина, Колхозен пазар и т.н.

  62m² |   1935 € / m² | Тухла | 0893366056
Нова оферта
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Младост

113000 €

ТРИ ОТДЕЛНИ СТАИ! СЛЕД ОСНОВЕН РЕМОНТ! ГОТОВ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ! ПАНОРАМЕН! Компас недвижими имоти предлага панелен апартамент в кв. Младост 2, до КАТ. Имотът е след основен ремонт и преустройство - сменени Ел, ВиК, ТЕЦ - пусната топла вода. Разпределение: Всекидневна с кухненски кът - изводи на тапи, излаз на тераса, родителска спалня и втора спалня подходяща за детска стая, баня и тоалет заедно, както и килер (обособен като мокро помещение с изводи за пералня и сушилня).Към апартамента има маза 2м2. Последен 9 етаж, с панорамна гледка. Покривът на сградата е ремонтиран 2022 година с гаранционни условия. Сградата е с централно парно и топла вода. Поддържан вход с контролиран достъп и асансьор. Изключително удобна локация, в непосредствена близост има спирки на градския транспорт, училища, детски градини и големи вериги хранителни магазини.

  63m² |   1794 € / m² | Панел | 0893366054
Нова оферта
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Ален Мак

114900 €

Компас Недвижими Имоти предлага за продажба уникален парцел с морска панорама от кота 0. Това предложение, ви дава възможността да закупите парцел в регулация, разположен само на 800м от популярния плаж Кабакум в м-т Ален Мак. Имотът притежава всички необходими характеристики, нужни за построяването на вашия мечтан дом, ваканционна вила или инвестиционен обект. Основни характеристики: - УПИ с площ от 900 кв. м. - Морска панорама от Кота 0. - Има партиди за ток и вода, връзка с мръсен канал и изготвен ПУП. - Възможно РЗП 760 кв. м. - Регистриран кладенец. - Лесен и удобен достъп до парцела по асфалтов път. - Улично осветление в района. - Само на 800 метра от морския бряг - На 200 м от автобусна спирка Местност Ален Мак е известен като екологично чист и спокоен район, с едни от най-предпочитаните плажове, с чисти води и равно пясъчно дъно, като два от най-известните плажове около Варна „Чайка“ и „Кабакум“ се намират именно тук. На територията на к.к. „Чайка“ се намира Варненският свободен университет „Черноризец храбър“, Международният дом на журналистите, Специализираната болница за рехабилитация „Термал“, както и спортният комплекс „НСБ Спортпалас“. Има много магазини, заведения за бързо хранене, вили, малки хотелчета и всички удобства за ваканция край морето. В района се намира и единствения седалков лифт по нашето Черноморие с изградена линия от хотелите „Бона Вита“ и „Аргищ палас“ до плаж „Кабакум“ и обратно. За повече информация и оглед, моля свържете се с нас!

Луксозен
Двустаен АПАРТАМЕНТ

Местности/Вилни Зони к.к. Чайка

131000 €

МОРСКА ПАНОРАМА! СТРАХОТНА ИНВЕСТИЦИЯ! НИСКА ТАКСА ПОДДРЪЖКА! Компас недвижими имоти предлага за продажба обзаведен двустаен апартамент със страхотна морска панорама в кк. Чайка. Имотът е със следното разпределение: всекидневна с кухня, спалня, баня с тоалет и просторна тераса. Сградата предлага много удобства, включително плувен и детски басейн, фитнес, детска площадка и зони за отдих.

  76m² |   1724 € / m² | Тухла | 0893366056
Ексклузив
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА с. Садово

7000 €

ПАРЦЕЛ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ! В РЕГУЛАЦИЯ! Компас недвижими имоти предлага за продажба парцел в село Садово (община Аврен). Парцелът има вода в съседство и ток с партида. В парцела има постройка.

  1240m² |   6 € / m² | Други | 0893366056