ИМОТИ

Търсене

АТРАКТИВЕН
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

64500 €

ИЗГОДЕН ТРИСАТЕН АПАРТАМЕНТ! ТРИ ОТДЕЛНИ СТАИ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба евтин тристаен апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, функционална дневна + кухненски бокс, две самостоятелни спални с обща тераса, баня +WC и килер. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  82m² |   787 € / m² | Тухла | 0893366051
АТРАКТИВЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

51000 €

ИЗГОДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба евтин ДВУСАТЕН апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, функционална дневна + кухненски бокс, самостоятелна спалня, обща тераса с излаз от двете помещения, баня + WC. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  63m² |   810 € / m² | Тухла | 0893366051
АТРАКТИВЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

57000 €

ИЗГОДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба изгоден двустаен апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, хубава, топла дневна с кухня и трапезария /27 кв.м./ и излаз на тераса, самостоятелна спалня, баня + WC. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  63m² |   905 € / m² | Тухла | 0893366051
АТРАКТИВЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

60000 €

ИЗГОДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба изгоден двустаен апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, просторна дневна с кухня и трапезария /26 кв.м./ с излаз на тераса, самостоятелна спалня /15 кв.м./ с излаз на тераса, баня + WC. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  79m² |   759 € / m² | Тухла | 0893366051
АТРАКТИВЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

69500 €

ИЗГОДЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба изгоден тристаен апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, слънчева дневна с кухня и трапезария /26 кв.м./ с излаз на тераса, две самостоятелни спални с излаз на обща западна тераса, баня + WC. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  87m² |   799 € / m² | Тухла | 0893366051
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

112762 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на южна тераса, хубава спалня с излаз на тераса, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ”. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  87m² |   1296 € / m² | Тухла | 0893366051
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

114100 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! СРЕДЕН ЕТАЖ И АПАРТАМЕНТ! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре /6,26 кв.м./, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на южна тераса, хубава спалня /16,15 кв.м./ с излаз на тераса, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ” и се намира на среден трети етаж. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  82m² |   1391 € / m² | Тухла | 0893366051
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

114100 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс, хубава топла спалня /14,62 кв.м./ и двете с излаз на южна тераса /11,60 кв.м./, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ”. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  76m² |   1501 € / m² | Тухла | 0893366051
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

115380 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! СРЕДЕН ЕТАЖ И АПАРТАМЕНТ! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на южна тераса, хубава спалня /16 кв.м./ с излаз на тераса, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ” и се намира на среден трети етаж. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  80m² |   1442 € / m² | Тухла | 0893366051
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

115822 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! СРЕДЕН АПАРТАМЕНТ! БЕЗ СЕВЕР! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на тераса, хубава спалня с излаз на тераса, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ” и се намира на втори етаж. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  83m² |   1395 € / m² | Тухла | 0893366051
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

119226 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! СРЕДЕН АПАРТАМЕНТ! БЕЗ СЕВЕР! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на тераса, хубава спалня, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ”. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  72m² |   1656 € / m² | Тухла | 0893366051
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

119226 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! СРЕДЕН АПАРТАМЕНТ! БЕЗ СЕВЕР! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на тераса, хубава спалня с излаз на тераса, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ” и се намира на четвърти /непоследен/ етаж. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  77m² |   1548 € / m² | Тухла | 0893366051