ИМОТИ

Търсене

ПРОДАДЕН
АТРАКТИВЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

51000 €

ИЗГОДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба евтин ДВУСАТЕН апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, функционална дневна + кухненски бокс, самостоятелна спалня, обща тераса с излаз от двете помещения, баня + WC. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  63m² |   810 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
АТРАКТИВЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

57000 €

ИЗГОДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба изгоден двустаен апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, хубава, топла дневна с кухня и трапезария /27 кв.м./ и излаз на тераса, самостоятелна спалня, баня + WC. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  63m² |   905 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
АТРАКТИВЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

60000 €

ИЗГОДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба изгоден двустаен апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, просторна дневна с кухня и трапезария /26 кв.м./ с излаз на тераса, самостоятелна спалня /15 кв.м./ с излаз на тераса, баня + WC. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  79m² |   759 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
АТРАКТИВЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

69500 €

ИЗГОДЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба изгоден тристаен апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, слънчева дневна с кухня и трапезария /26 кв.м./ с излаз на тераса, две самостоятелни спални с излаз на обща западна тераса, баня + WC. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  87m² |   799 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

112762 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на южна тераса, хубава спалня с излаз на тераса, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ”. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  87m² |   1296 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

114100 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! СРЕДЕН ЕТАЖ И АПАРТАМЕНТ! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре /6,26 кв.м./, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на южна тераса, хубава спалня /16,15 кв.м./ с излаз на тераса, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ” и се намира на среден трети етаж. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  82m² |   1391 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

114100 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс, хубава топла спалня /14,62 кв.м./ и двете с излаз на южна тераса /11,60 кв.м./, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ”. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  76m² |   1501 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

115380 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! СРЕДЕН ЕТАЖ И АПАРТАМЕНТ! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на южна тераса, хубава спалня /16 кв.м./ с излаз на тераса, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ” и се намира на среден трети етаж. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  80m² |   1442 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

115822 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! СРЕДЕН АПАРТАМЕНТ! БЕЗ СЕВЕР! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на тераса, хубава спалня с излаз на тераса, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ” и се намира на втори етаж. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  83m² |   1395 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

119226 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! СРЕДЕН АПАРТАМЕНТ! БЕЗ СЕВЕР! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на тераса, хубава спалня, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ”. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  72m² |   1656 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

119226 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! СРЕДЕН АПАРТАМЕНТ! БЕЗ СЕВЕР! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на тераса, хубава спалня с излаз на тераса, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ” и се намира на четвърти /непоследен/ етаж. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  77m² |   1548 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Св. Св. Константин и Елена

125696 €

ТОП ЛОКАЦИЯ! 300 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ! НОВА МОДЕРНА И ФУНКЦИОНАЛНА СГРАДА! АКТ 16! Компас Недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент в луксозен напълно завършен жилищен комплекс от затворен тип в сърцето на к.к. Св. Св. Константин и Елена. Апартаментът се състои от входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс и излаз на източна тераса, хубава спалня, комбиниран санитарен възел и килер. Жилището е завършено “до ключ”. Сградата е от висок клас, въведена в експлоатация с Акт 16 - 2017 г. със стилна архитектура. За общо ползване на собствениците са открит басейн и градина със зона за отдих. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто. Комплексът е разположен в сърцето на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, само на 300 м. от морския бряг, както и в непосредствена близост до Аквахаус, Търговски център Приморски, Вила Чинка, Астър Гардън, Раджана Бийч бар. Вашият зелен оазис на спокойствие и уют, на крачки от морето и в удобна близост до града!

  79m² |   1591 € / m² | Тухла | 0893366051