ИМОТИ

Търсене

Топ Оферта
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Възраждане 1

77600 €

НОВО СТРОИТЕЛСТВО! УДОБНА ЛОКАЦИЯ! ОТЛИЧНА СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ! БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА! Компас Недвижими Имоти предлага двустаен апартамент в нова жилищна сграда, ситуирана в кв. Възраждане 1. Апартаментът ще бъде издаден по БДС, като при желание на клиента може да бъде завършен до ключ. Комплексът не е от затворен тип, без басейн, не разполага с охрана, което предполага ниски месечни такси. Схема на заплащане: 20% от цената при подписване на Предварителен договор. 80% от цената на апартамента при получаване на Акт 16. Акт 15 се очаква 10.2024, а Акт 16 до края на 2024г. Има опция за закупуване на паркоместа – открито паркомясто на цена 9600 евро и/или подземно двойно паркомясто с платформа на цена 21600 евро. В района са налични търговски вериги, училища и детски градини, здравни заведения, ресторанти и кафенета, магазини, супермаркети и т.н. Компас Недвижими Имоти съдейства по време на покупката и след това, по Ваше изискване, с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот.

  81m² |   958 € / m² | Тухла | 0893366056
Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

171200 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Компас Недвижими Имоти Ви предлага двустаен апартамент на топ локация с морска панорама именно Траката. Апартамента се състои от; Голямо предверие водещо към просторна спалня от 18.5 кв.м. с излаз на прекрасна тераса 10 кв.м. с морска панорама, просторна дневна с кухненски бокс с излаз на втора тераса също с морска панорама. Възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор. На метри от Хипермаркет Кубчето , както и спирки на Градския Транспорт Апартамент даващ топлота и уют за спокоен и щастлив живот. Свъзможност завършване до ключ!

  85m² |   2014 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

195500 €

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ! ДВЕ СМОСТОЯТЕЛНИ СПАЛНИ!! СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Компас Недвижими Имоти Ви предлага Тристаен апартамент състоящ се от ; Голямо предверие водещо към две самостоятелни спални с излаз на тераса, две санитарни помещения и просторна дневна с кухненски бокс с излаз на тераса с прекрасна морска панорама. Възможност за закупуване на дворно паркомясто. Апартамента се намира на тихо, спокойно място на метри от хипермаркет Кубчето както и спирки на градския транспорт. Тишина, уют, разкош – всичко,което е необходимо за щастлив живот! С възножност за издаване до ключ!

  97m² |   2015 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

191500 €

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕТН С ДВЕ САМОСТОЯТЕЛНИ СПАЛНИ НА ЕДНА ОТ НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ ЛОКАЦИИ, ИМЕННО ТРАКАТА! Компас Недвижими Имоти Ви предлага за продажба тристаен апартамент на Траката състоящ се от; Просторно предверие към две самостоятелни спални , като едната спалня е с излаз към огромна тераса от близо 12кв.м. с морска панорама. Състои се също така от голяма дневна с кухненски бокс. С възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор. Намира се на метри от хипермаркет Кубчето и автобусни спирки. Тих спокоен и прекрасен район за спокоен живот.

  84m² |   2280 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

197000 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Тристаен апартамент с две отделни спални на една от най-желаните локации за живеене, именно Траката! Компас Недвижими Имои Ви предлага за продажба тристаен апартамент с две самостоятелни спални. Апартамент на отлична комуникативна локация състоящ се от голямо предверие, което води към две самостоятелни санитарни помещения, две самостоятелни спални с излаз на обща тераса, както и към просторна дневна с кухненски бокс от почти 30кв.м. с излаз на голяма тераса с морска панорама. С възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор. На метри от хипермаркет Кубчето, както и автобусни спирки. Тих, спокоен район даващ всичко необходимо за прекрасен живот. Възможност за издаване до ключ!

  107m² |   1841 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

139800 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Компас Недвижими Имоти Ви предлага за продажба двустаен апартамент на топ локация ! Апартамент с много възможности на прекрасно място със самостоятелен вход състоящ се от голямо предверие 13кв.м. водещо към прекрасна просторна спалня от 18кв.м., както и голяма всекидневна към която има кухненски бокс с обща квадратура от 30кв.м. с излаз на огромна тераса от 18кв.м. Слънчев просторен апартамент носещ уют. На метри от хипермаркет Кубчето, както и от автобусни спирки. Възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор, както и да се издаде до ключ!

  95m² |   1472 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

155600 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Тристаен апартамент с две отделни спални на една от най-желаните локации за живеене, именно Траката! Компас недвижими Имои Ви предлага за продажба тристаен апартамент с две самостоятелни спални. Апартамент на отлична комуникативна локация състоящ се от голямо предверие, което води към две самостоятелни санитарни помещения, две самостоятелни спални с излаз на обща тераса, както и към просторна дневна с кухненски бокс от почти 30кв.м. с излаз на голяма тераса. С възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор. На метри от хипермаркет Кубчето, както и автобусни спирки. Тих, спокоен район даващ всичко необходимо за прекрасен живот. Възможност за издаване до ключ!

  103m² |   1511 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

174500 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ЕДНА ОТ НАЙ-АТРАКТИВНИТЕ ЛОКАЦИИ ТРАКАТА! Компас Недвижими имоти Ви, предлага за продажба тристаен апартамент! Тристаен апартамент с три самостоятелни стаи! Състои се от коридор водещ до спалня, като към нея има 5 кв.м. дрешник и самостоятелно санитарно помещение от близо 5кв.м. , просторна дневна с кухненски бокс от 25кв.м. , с излаз на прекрасна тераса с морска панорама както и от втората спалня.С възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор! На метри от Хипермаркет Кубчето, както и от спирки на градския транспорт! Имота предлага всичко необходимо за спокоен и щастлив живот!

  106m² |   1646 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

166000 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Компас Недвижими имоти Ви предлага за продажба тристаен апартамент! Тристаен апартамент с три самостоятелни стаи! Състои се от коридор водещ до две самостоятелни спални с излаз на тераса , просторна дневна с кухненски бокс от почти 30кв.м. , с излаз на прекрасна тераса с морска панорама. Към апартаментът има 2 самостоятелни санитарни помещения, както и складово помещение. С възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор! На метри от Хипермаркет Кубчето, както и от спирки на градския транспорт! Имота предлага всичко необходимо за спокоен и щастлив живот!

  107m² |   1551 € / m² | Тухла | 0898542484
Нова оферта
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Цветен квартал

89900 €

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! КОМУНИКАТИВЕН РАЙОН! АКТ16! СТАТУТ АПАРТАМЕНТ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба нов двустаен апартамент в един от предпочитаните райони за живеене в гр.Варна – Цветен квартал. Апартаменте е разположен на 6-ти последен етаж в тухлена сграда с асансьор въведена в експлоатация през 2008г. Състои се от входно антре, всекидневна с кухня и прилежаща тераса с югозиточно изложение, спалня с прилежаща тераса и комбинирано мокро помещения. Към имота има и прилежащо голямо избено помещение. Продава се завършен по БДС, като в мокрото помещения има поставени плочки и е монтирана мивка с шкаф. Сградата е ситуирана с голямо отстояние от останалите, което ви дава възможност да се наслаждавате на една приятна градска панорама.В близост е до ЦДГ “Карамфилче”, квартален пазар, големи супермаркети, паркове за отдих и много автобусни спирки на градския транспорт. Паркирането в района е свободно, като пред самата сграда има обособен паркинг, част от парцела на който е разположена и се използва само от живущите.

  56m² |   1605 € / m² | Тухла | 0893366051
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

122700 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Компас недвижими имоти Ви предлага за продажба тристаен апартамент на една от най-желаните локации, а именно Траката. Апартаментът се състои от: голямо преддверие, огромна дневна с кухненски бокс 35кв.м., родителска спалня с дрешник, както и още една стая подходяща за втора спалня от 13кв.м., мокро помещение и санитарно помещение. Възможност за закупуване на Паркоместа. Сградата е бутикова, разпределена на пет жилищни етажа със само два апартамента на етаж, като остават броени месеци до нейното издаване. Апартаментът се намира на метри от търговски комплекс Кубчето, спирки на градски транспорт и плажа. Ако търсите спокойствие, сигурност и уют на метри от плажа, то Това е Вашият избор!

  94m² |   1305 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

71200 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! НА 1 МИН ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ! ЦЕНА ПОД ПАЗАРНАТА ЗА РАЙОНА! Компас недвижими имоти Ви предлага за продажба двустаен апартамент в района на Траката. Апартаментът се състои от : антре, просторна дневна с кухненси бокс от 23кв.м., функционална спалня 13кв.,. и санитарно помещение. Сградата е с АКТ 14, като остават броени месеци до въвеждането и в експлоатация. Разпределена е на пет жилищни етажа, само с по два апартамента на етаж. Разположена е на едно от най-добрите места в квартала на метри от търговски център Кубчето, спирки на градски транспорт и плажа.

  51m² |   1396 € / m² | Тухла | 0898542484