ИМОТИ

Търсене

Нова оферта
Парцел Парцел

ВАРНА Боровец

30000 €

КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен парцел в регулация в местност Боровец Юг. Само на 13 км. от центъра на Варна, на три километра от плаж Аспарухово. Имотът е с площ 1000 кв.м. с лице на път и на 300 метра от главния път, в близост до дървената борса.Лесен достъп. Има правилна форма,равен е, с ток и вода на границата. Мястото е тихо и спокойно. Целогодишно живеещи жители, редовна автобусна линия свързва Боровец с квартал Аспарухово и град Варна. ПАНОРАМА!!!

  780m² |   38 € / m² | 0893366054
Нова оферта
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Акчелар

49900 €

ТОП ЦЕНА !!! ЛЕСЕН ДОСТЪП !!! ПАРТИДИ ЗА ТОК И ВОДА !!! ТИШИНА, СПОКОЙСТВИЕ И ПАНОРАМА !!! Предлагаме на Вашето внимание парцел с правилна форма, подходящ за строителство на еднофамилна къща или къща за отдих, също така и за сграда с промишлено предназначение! В имота има партиди за ток и вода, плодни дръвчета. Парцелът се намира в местност 'АКЧЕЛАР'. С нескриваема морска панорама, открива се гледка и към морето и Св. Константин и Елена !!!

Нова оферта
УПИ Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Телевизионна кула

30900 €

ТОП ЦЕНА!!! ТЕЛЕВИЗИОННА КУЛА!!! АСФАЛТОВ ПЪТ!!! Компас Недвижими Имоти Ви предлага за продажба парцел в м - ст Телевизионна кула. Имотът е в регулация с ПУП с ток и вода. Намира се близо до главен път, на 10 км. от гр. Варна, на 12 км. от к.к. Златни Пясъци и на 18 км. от к.к Албена, което прави парцела перфектен за живеене, както и за инвестиция. Месност в която се живее целогодишно, където преобладава спокойствието и тишината. В населеното място има спирки на градски транспорт, хранителни магазини, прекрасна борова гора, и не на последно място чистият горски въздух на който ще се наслаждавате всеки ден.

Инвестиционен
Парцел За Жилищно Строителство Парцел

ВАРНА Пчелина

30000 €

ЮГ! ПАНОРАМА! С ПРОЕКТ ЗА КЪЩА! Компас Недвижими Имоти с удоволствие предлага чудесен парцел за жилищно строителство в м-т Пчелина. Позволеното застрояване е 150кв.м. стъпка и височина до 10м. Ток и вода до границите на имота. Изготвен е проект за двуетажна еднофамилна къща. Южно изложение, простор и панорама!

  570m² |   53 € / m² |
Ексклузив
УПИ Парцел

ВАРНА Промишлена Зона

143000 €

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ! ПРОМИШЛЕН ПАРЦЕЛ! ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ПРОИЗВОДСТВЕНА И СКЛАДОВА БАЗА! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АТРАКТИВНА ЦЕНА! ПРАВИЛНА ФОРМА И ВСИЧКИ КОМУНИКАЦИИ! ЛЕСЕН ДОСТЪП И ЛИЦЕ НА АСФАЛТОВ ПЪТ! НА МЕТРИ ОТ МАГИСТРАЛА "ХЕМУС"! Предлагаме на Вашето внимание един изключително атрактивен имот за ПРОИЗВОДСТВЕНА и СКЛАДОВА дейност! Парцелът е с площ 57 212 кв.м., намира се в ЗПЗ Варна, на главен път, с много добър достъп. Изградени са следните комуникации: водопровод, КАНАЛИЗАЦИЯ и т. н. БИХА МОГЛИ ДА СЕ ИЗГРАДЯТ производствена сграда на два етажа с РЗП около 6000 кв.м., големи складови площи със стелажни системи. В съседство има работещи складови бази и фабрика, като някои от тях са новоизградени или са преминали през пълна реконструкция в периода 2012- 2015 г. Разположението на този имот, прекараните комуникации, изградения сграден фонд около него, заедно с много ниската цена от 25 евро/кв.м. го правят уникален на пазара за бизнес имоти във Варна.

  5720m² |   25 € / m² | 0893366055
АТРАКТИВЕН
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА Приселци

16000 €

САМО ПРИ НАС ! КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА ПАРЦЕЛ В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО ГЛАВНИЯ ПЪТ! ТОК, ВОДА, ПОДГОТВЕН ЗА ЕДНОФАМИЛНА КЪЩА! Парцела се намира в центъра на с.Приселци с партиди за ток и вода. Изключително подходящ за еднофамилна къща! Правилната форма на парцела и добрата му локация го правят много атрактивен и подходящ за целогодишно живеене!

Ексклузив
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Боровец север

30000 €

Ексклузивно предложение от КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ!!!  Боровец Север, на 13 км. от центъра на Варна, на три километра от плаж Аспарухово. Имотът е с площ 1200 км. с лице на път, правилна форма, лека денивелация, ток и вода на границата. Мястото е тихо и спокойно. Достъпът до парцела е лесен. Целогодишно живеещи жители, редовна автобусна линия свързва Боровец с квартал Аспарухово и град Варна. ПАНОРАМА!!!  

  1200m² |   25 € / m² | 0893366055
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони Ракитника

43000 €

КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА ! ЕКСКУЗИВНО!!! САМО ПРИ НАС !! ПРЕДПОЧИТАН РАЙОН! МОРСКА ПАНОРАМА И МНОГО ЗЕЛЕНИНА! ТОК, ВОДА, ПРОЕКТ ЗА ДВЕ КЪЩИ! ЛЕСЕН ДОСТЪП , ТИШИНА ЦЕЛОГОДИШНА ЗАСЕЛЕНОСТ В РАЙОНА! М-т Ракитника  ,правилна правоъгълна форма , с проект за две къщи,Парцела е с лесен достъп и прекрасна панорама . За повече информация и огледи на посочените телефони!  

  800m² |   54 € / m² | 0893366055
Нова оферта
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Добрева Чешма

20800 €

САМО ОТ КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ! ПАРЦЕЛ, ПОДХОДЯЩ ЗА ЕКО КОМПЛЕКС! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСЕН ДОСТЪП! НАСЕЛЕН РАЙОН ЦЕЛОГОДИШНО! ТИШИНА, ХЛАД, СПОКОЙСТВИЕ. Парцел с площ от 2600 м2 правилна правоъгълна форма и лесен достъп по асфалтов път!    

Ексклузив
УПИ Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Боровец юг

10000 €

Компас Недвижими Имоти предлага за продажба парцел в регулация в местността Боровец ЮГ. Има партиди за ток, стара постройка и кладенец. 

Нова оферта
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА

28000 €

СЛЪНЧЕВ И РАВЕН ПАРЦЕЛ В МЕСТНОСТТА МАНАСТИРСКИ РИД! ЛЕСЕН ДОСТЪП  ПО АСФАЛТОВ ПЪТ! КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага парцел от 728 кв.м.  Има постройка с ел. захранване. Вода на границата. Парцелът е равен. Достъпът до него е по асфалт, на 800 метра от главен път. Постоянно живущи в района. 

Ексклузив
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА с. Кичево

45000 €

Компас Недвижими Имоти представя на Вашето внимание парцел, който представлява урегулиран поземлен имот (УПИ) находящ се в обл. Варна, с. Кичево. Всички комуникации са на границата. Парцелът има лице към главния път за с. Оброчище и к.к. Албена. Разполага с изготвен проект за строителство. Възможно обособяване на локално движение към главния път. Общата квадратура е 1265 кв.м. Формата на парцела позволява разделянето му на два еднакви по размер по-малки парцела. 

  1265m² |   36 € / m² | 0883390168