ИМОТИ

Търсене

ПРОДАДЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Колхозен Пазар

62800 €

НОВО СТРОИТЕЛСТВО! СИГУРНОСТ И ГАРАНЦИЯ! АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЯ! ПОЕТАПНО ПЛАЩАНЕ! СРЕДЕН ЕТАЖ И АПАРТАМЕНТ! ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ! ИЗБА! Компас Недвижими Имоти има удоволствието да Ви предложи панорамен двустаен апартамент ново строителство в централната част на града. Жилището е със следното разпределение: входно антре, всекидневна + кухненски бокс /25 кв.м./ и спалня с излаз на обща тераса, баня-тоалет. Към апартамента има избено помещение. Изложението е южно, а степента на завършеност при издаване е по БДС. Жилищната сграда се изгражда от строител с отлична репутация, който гарантира за безкомпромисно качество на строителството, изпълнявано с материали, отговарящи на всички европейски директиви. Ключовата локация, добри параметри и конкурентна цена правят имотът чудесна инвестиция!

  70m² |   897 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Виница

63300 €

НОВО СТРОИТЕЛСТВО! КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ! Компас Недвижими Имоти Ви предлага за продажба двустаен апартамент в новострояща се сграда във все по-желания квартал Виница. Жилището е със следното разпределение: входно предверие, дневна с кухненски бокс, спалня и двете помещения с излаз на обща тераса и комбиниран санитарен възел. Изложението е южно, а степента на завършеност при издаване е по БДС. Жилищната сграда се изгражда от строител с отлична репутация, който гарантира за безкомпромисно качество на строителството, изпълнявано с материали, отговарящи на всички европейски директиви. Добра инвестиция за добър живот!

  70m² |   904 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Виница

68800 €

НОВО СТРОИТЕЛСТВО! КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ИЗЛОЖЕНИЕ ЮГ-ИЗТОК! СРЕДЕН АПАРТАМЕНТ! Компас Недвижими Имоти Ви предлага за продажба тристаен апартамент в новострояща се сграда във все по-желания квартал Виница. Жилището е със следното разпределение: коридор, дневна с кухненски бокс, две спални с излаз на обща тераса, баня-тоалет и перално. Изложението е юг-изток, а степента на завършеност при издаване е по БДС. Жилищната сграда се изгражда от строител с отлична репутация, който гарантира за безкомпромисно качество на строителството, изпълнявано с материали, отговарящи на всички европейски директиви. Добра инвестиция за добър живот!

  86m² |   800 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Мезонет Мезонет

ВАРНА Лятно кино Тракия

111000 €

НОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА! АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЯ НА ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба мезонет в така желания район на лятно кино Тракия. Жилището е със следното разпределние: от входното антре на първо ниво по стълби се преминава на второ където са разположени – просторна слънчева и топла дневна с кухненски бокс /33 кв.м./, две отделни спални, две комбинирани санитарни помещения и склад. Мезонетът, простиращ се на 131 кв.м. обща квадратура, ще се издава със степен на завършенсот по БДС. Жилищната сграда е с изключително комуникативна локация в изключителна близост до Гранд Мол Варна и Автогара, бърз достъп до булевард "Владислав Варненчик". Районът предлага всичко нужно за спокоен и уреден начин на живот.

  131m² |   847 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Нова оферта
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Колхозен Пазар

63000 €

НОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА! СИГУРНОСТ И НАДЕЖНОСТ! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ! ТИШИНА И БЪРЗ ДОСТЪП ДО ЦЕНТЪРА НА ГРАДА! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба изгоден двустаен апартамент на тиха улица до Колхозния пазар. Жилището е със следното разпределение: входно антре, просторна дневна с кухненски бокс /27 кв.м./, спалня с излаз на тераса, комбиниран санитарен възел и склад. Апартаментът е с изложение изток-запад, обща площ от 63 кв.м. и ще бъде издаден със степен на завършеност по БДС. На етажа са само два апартамента, има асансьор. Сградата ще бъде разположена на невероятно комуникативна и развита точка в града. В изключителна близост до училище Арабаджиев с бърза връзка към новият булевард и Гранд Мол, Широк Център. Близо до всичко необходимо за спокоен и уреден живот!

  63m² |   1000 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
Нова оферта
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Колхозен Пазар

79900 €

НОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА! СИГУРНОСТ И НАДЕЖНОСТ! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ! ТИШИНА И БЪРЗ ДОСТЪП ДО ЦЕНТЪРА НА ГРАДА! ТРИ ОТДЕЛНИ СТАИ! ГОЛЯМА ПАНОРАМНА ТЕРАСА! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба тристаен мезонет на тиха улица до Колхозния пазар. Жилището е със следното разпределение: ниво 1 - входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, голяма тераса /25 кв.м./, комбиниран санитарен възел; ниво 2 – спалня с излаз на панорамна тераса. Апартаментът ще бъде издаден със степен на завършеност по БДС. На етажа са само два апартамента, има асансьор. Сградата ще бъде разположена на невероятно комуникативна и развита точка в града. В изключителна близост до училище Арабаджиев с бърза връзка към новият булевард и Гранд Мол, Широк Център. Близо до всичко необходимо за спокоен и уреден живот!

  125m² |   639 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
АТРАКТИВЕН
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

64000 €

ИЗГОДЕН ТРИСАТЕН АПАРТАМЕНТ! ТРИ ОТДЕЛНИ СТАИ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижми Имоти предлага за продажба евтин тристаен апартамент на минути пеша от централната част на мосраката ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, функционална дневна + кухненски бокс с излаз на тераса, две самостоятелни спални с и=обща тераса, баня +WC и килер. Жилището е разположено на трети /среден/ етаж с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месаца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциалани цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  82m² |   780 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
АТРАКТИВЕН
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

64500 €

ИЗГОДЕН ТРИСАТЕН АПАРТАМЕНТ! ТРИ ОТДЕЛНИ СТАИ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба евтин тристаен апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, функционална дневна + кухненски бокс, две самостоятелни спални с обща тераса, баня +WC и килер. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  82m² |   787 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
АТРАКТИВЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

51000 €

ИЗГОДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба евтин ДВУСАТЕН апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, функционална дневна + кухненски бокс, самостоятелна спалня, обща тераса с излаз от двете помещения, баня + WC. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  63m² |   810 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
АТРАКТИВЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

57000 €

ИЗГОДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба изгоден двустаен апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, хубава, топла дневна с кухня и трапезария /27 кв.м./ и излаз на тераса, самостоятелна спалня, баня + WC. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  63m² |   905 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
АТРАКТИВЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

60000 €

ИЗГОДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба изгоден двустаен апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, просторна дневна с кухня и трапезария /26 кв.м./ с излаз на тераса, самостоятелна спалня /15 кв.м./ с излаз на тераса, баня + WC. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  79m² |   759 € / m² | Тухла | 0893366051
ПРОДАДЕН
АТРАКТИВЕН
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Погреби

69500 €

ИЗГОДЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! Компас Недвижими Имоти предлага за продажба изгоден тристаен апартамент на минути пеша от централната част на морската ни столица. Апартаментът се състои от: коридор, слънчева дневна с кухня и трапезария /26 кв.м./ с излаз на тераса, две самостоятелни спални с излаз на обща западна тераса, баня + WC. Жилището е с изложение изток – запад, без външни стени и без северно изложение. Сградата, в която се намира апартамента е новоизграждаща се с издаден Акт Образец 14 и оставащи няколко месеца до завършването и. Имотът се продава със степен на завършеност по БДС, като има опция за цялостното му завършване на преференциални цени. Местоположението на имота е ключово за града, като в непосредствена близост можете да откриете множество търговски обекти, училища, медицински центрове, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за спокоен и щастлив живот.

  87m² |   799 € / m² | Тухла | 0893366051