ИМОТИ

Търсене

Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Възраждане 1

750 ЛВ

ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! Компас Недвижими Имоти предлага двустаен апартамент в кв. Възраждане. Апартаментът се състои от коридор, спалня, кухня с излаз на тераса и баня с тоалет. Към жилището има избено помещение. Апартаментът се предлага във вида, както е показан на снимките. Заповядайте да Ви го покажем.

  55m² | Панел | 0893366056
Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

171200 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Компас Недвижими Имоти Ви предлага двустаен апартамент на топ локация с морска панорама именно Траката. Апартамента се състои от; Голямо предверие водещо към просторна спалня от 18.5 кв.м. с излаз на прекрасна тераса 10 кв.м. с морска панорама, просторна дневна с кухненски бокс с излаз на втора тераса също с морска панорама. Възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор. На метри от Хипермаркет Кубчето , както и спирки на Градския Транспорт Апартамент даващ топлота и уют за спокоен и щастлив живот. Свъзможност завършване до ключ!

  85m² |   2014 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

195500 €

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ! ДВЕ СМОСТОЯТЕЛНИ СПАЛНИ!! СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Компас Недвижими Имоти Ви предлага Тристаен апартамент състоящ се от ; Голямо предверие водещо към две самостоятелни спални с излаз на тераса, две санитарни помещения и просторна дневна с кухненски бокс с излаз на тераса с прекрасна морска панорама. Възможност за закупуване на дворно паркомясто. Апартамента се намира на тихо, спокойно място на метри от хипермаркет Кубчето както и спирки на градския транспорт. Тишина, уют, разкош – всичко,което е необходимо за щастлив живот! С възножност за издаване до ключ!

  97m² |   2015 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

191500 €

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕТН С ДВЕ САМОСТОЯТЕЛНИ СПАЛНИ НА ЕДНА ОТ НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ ЛОКАЦИИ, ИМЕННО ТРАКАТА! Компас Недвижими Имоти Ви предлага за продажба тристаен апартамент на Траката състоящ се от; Просторно предверие към две самостоятелни спални , като едната спалня е с излаз към огромна тераса от близо 12кв.м. с морска панорама. Състои се също така от голяма дневна с кухненски бокс. С възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор. Намира се на метри от хипермаркет Кубчето и автобусни спирки. Тих спокоен и прекрасен район за спокоен живот.

  84m² |   2280 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

197000 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Тристаен апартамент с две отделни спални на една от най-желаните локации за живеене, именно Траката! Компас Недвижими Имои Ви предлага за продажба тристаен апартамент с две самостоятелни спални. Апартамент на отлична комуникативна локация състоящ се от голямо предверие, което води към две самостоятелни санитарни помещения, две самостоятелни спални с излаз на обща тераса, както и към просторна дневна с кухненски бокс от почти 30кв.м. с излаз на голяма тераса с морска панорама. С възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор. На метри от хипермаркет Кубчето, както и автобусни спирки. Тих, спокоен район даващ всичко необходимо за прекрасен живот. Възможност за издаване до ключ!

  107m² |   1841 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

139800 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Компас Недвижими Имоти Ви предлага за продажба двустаен апартамент на топ локация ! Апартамент с много възможности на прекрасно място със самостоятелен вход състоящ се от голямо предверие 13кв.м. водещо към прекрасна просторна спалня от 18кв.м., както и голяма всекидневна към която има кухненски бокс с обща квадратура от 30кв.м. с излаз на огромна тераса от 18кв.м. Слънчев просторен апартамент носещ уют. На метри от хипермаркет Кубчето, както и от автобусни спирки. Възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор, както и да се издаде до ключ!

  95m² |   1472 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

155600 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Тристаен апартамент с две отделни спални на една от най-желаните локации за живеене, именно Траката! Компас недвижими Имои Ви предлага за продажба тристаен апартамент с две самостоятелни спални. Апартамент на отлична комуникативна локация състоящ се от голямо предверие, което води към две самостоятелни санитарни помещения, две самостоятелни спални с излаз на обща тераса, както и към просторна дневна с кухненски бокс от почти 30кв.м. с излаз на голяма тераса. С възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор. На метри от хипермаркет Кубчето, както и автобусни спирки. Тих, спокоен район даващ всичко необходимо за прекрасен живот. Възможност за издаване до ключ!

  103m² |   1511 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

174500 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ЕДНА ОТ НАЙ-АТРАКТИВНИТЕ ЛОКАЦИИ ТРАКАТА! Компас Недвижими имоти Ви, предлага за продажба тристаен апартамент! Тристаен апартамент с три самостоятелни стаи! Състои се от коридор водещ до спалня, като към нея има 5 кв.м. дрешник и самостоятелно санитарно помещение от близо 5кв.м. , просторна дневна с кухненски бокс от 25кв.м. , с излаз на прекрасна тераса с морска панорама както и от втората спалня.С възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор! На метри от Хипермаркет Кубчето, както и от спирки на градския транспорт! Имота предлага всичко необходимо за спокоен и щастлив живот!

  106m² |   1646 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

166000 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Компас Недвижими имоти Ви предлага за продажба тристаен апартамент! Тристаен апартамент с три самостоятелни стаи! Състои се от коридор водещ до две самостоятелни спални с излаз на тераса , просторна дневна с кухненски бокс от почти 30кв.м. , с излаз на прекрасна тераса с морска панорама. Към апартаментът има 2 самостоятелни санитарни помещения, както и складово помещение. С възможност за закупуване на паркомясто във вътрешен двор! На метри от Хипермаркет Кубчето, както и от спирки на градския транспорт! Имота предлага всичко необходимо за спокоен и щастлив живот!

  107m² |   1551 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

122700 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МИНУТА ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! Компас недвижими имоти Ви предлага за продажба тристаен апартамент на една от най-желаните локации, а именно Траката. Апартаментът се състои от: голямо преддверие, огромна дневна с кухненски бокс 35кв.м., родителска спалня с дрешник, както и още една стая подходяща за втора спалня от 13кв.м., мокро помещение и санитарно помещение. Възможност за закупуване на Паркоместа. Сградата е бутикова, разпределена на пет жилищни етажа със само два апартамента на етаж, като остават броени месеци до нейното издаване. Апартаментът се намира на метри от търговски комплекс Кубчето, спирки на градски транспорт и плажа. Ако търсите спокойствие, сигурност и уют на метри от плажа, то Това е Вашият избор!

  94m² |   1305 € / m² | Тухла | 0898542484
Ексклузив
Двустаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Траката

71200 €

СГРАДА ПРЕД АКТ 16! НА 1 МИН ОТ КУБЧЕТО! БУТИКОВА СГРАДА! ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ! ЦЕНА ПОД ПАЗАРНАТА ЗА РАЙОНА! Компас недвижими имоти Ви предлага за продажба двустаен апартамент в района на Траката. Апартаментът се състои от : антре, просторна дневна с кухненси бокс от 23кв.м., функционална спалня 13кв.,. и санитарно помещение. Сградата е с АКТ 14, като остават броени месеци до въвеждането и в експлоатация. Разпределена е на пет жилищни етажа, само с по два апартамента на етаж. Разположена е на едно от най-добрите места в квартала на метри от търговски център Кубчето, спирки на градски транспорт и плажа.

  51m² |   1396 € / m² | Тухла | 0898542484
АТРАКТИВЕН
Тристаен АПАРТАМЕНТ

ВАРНА Възраждане 1

149000 €

Компас Недвижими Имоти предлага за продажба апартамент с две спални в завършена сграда с разрешение за ползване от 2022г. Апартаментът се състои от коридор, дневен тракт с кухненски бокс – 27 кв.м, две спални < 13 кв.м и 15 кв.>, две панорамни тераси и баня + wc. Възможност за закупуване на паркомято. Имотът е разположен на среден етаж, без отстъпи и скосове, а изложението му е изток-запад. Комплексът е от затворен тип без допълнителни такси за поддръжка. Сградата е една от емблематичните за района, отличаваща се с модерната си визия и изчистени форми.

  103m² |   1447 € / m² | Тухла | 0893366050