ИМОТИ

Търсене

Нова оферта
Парцел Парцел

ВАРНА Боровец

30000 €

КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен парцел в регулация в местност Боровец Юг. Само на 13 км. от центъра на Варна, на три километра от плаж Аспарухово. Имотът е с площ 1000 кв.м. с лице на път и на 300 метра от главния път, в близост до дървената борса.Лесен достъп. Има правилна форма,равен е, с ток и вода на границата. Мястото е тихо и спокойно. Целогодишно живеещи жители, редовна автобусна линия свързва Боровец с квартал Аспарухово и град Варна. ПАНОРАМА!!!

  780m² |   38 € / m² | 0893366054
Нова оферта
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Акчелар

49900 €

ТОП ЦЕНА !!! ЛЕСЕН ДОСТЪП !!! ПАРТИДИ ЗА ТОК И ВОДА !!! ТИШИНА, СПОКОЙСТВИЕ И ПАНОРАМА !!! Предлагаме на Вашето внимание парцел с правилна форма, подходящ за строителство на еднофамилна къща или къща за отдих, също така и за сграда с промишлено предназначение! В имота има партиди за ток и вода, плодни дръвчета. Парцелът се намира в местност 'АКЧЕЛАР'. С нескриваема морска панорама, открива се гледка и към морето и Св. Константин и Елена !!!

Ексклузив
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Боровец север

30000 €

Ексклузивно предложение от КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ!!!  Боровец Север, на 13 км. от центъра на Варна, на три километра от плаж Аспарухово. Имотът е с площ 1200 км. с лице на път, правилна форма, лека денивелация, ток и вода на границата. Мястото е тихо и спокойно. Достъпът до парцела е лесен. Целогодишно живеещи жители, редовна автобусна линия свързва Боровец с квартал Аспарухово и град Варна. ПАНОРАМА!!!  

  1200m² |   25 € / m² | 0893366055
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони Ракитника

43000 €

КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА ! ЕКСКУЗИВНО!!! САМО ПРИ НАС !! ПРЕДПОЧИТАН РАЙОН! МОРСКА ПАНОРАМА И МНОГО ЗЕЛЕНИНА! ТОК, ВОДА, ПРОЕКТ ЗА ДВЕ КЪЩИ! ЛЕСЕН ДОСТЪП , ТИШИНА ЦЕЛОГОДИШНА ЗАСЕЛЕНОСТ В РАЙОНА! М-т Ракитника  ,правилна правоъгълна форма , с проект за две къщи,Парцела е с лесен достъп и прекрасна панорама . За повече информация и огледи на посочените телефони!  

  800m² |   54 € / m² | 0893366055
Нова оферта
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Добрева Чешма

20800 €

САМО ОТ КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ! ПАРЦЕЛ, ПОДХОДЯЩ ЗА ЕКО КОМПЛЕКС! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСЕН ДОСТЪП! НАСЕЛЕН РАЙОН ЦЕЛОГОДИШНО! ТИШИНА, ХЛАД, СПОКОЙСТВИЕ. Парцел с площ от 2600 м2 правилна правоъгълна форма и лесен достъп по асфалтов път!    

Нова оферта
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА

28000 €

СЛЪНЧЕВ И РАВЕН ПАРЦЕЛ В МЕСТНОСТТА МАНАСТИРСКИ РИД! ЛЕСЕН ДОСТЪП  ПО АСФАЛТОВ ПЪТ! КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага парцел от 728 кв.м.  Има постройка с ел. захранване. Вода на границата. Парцелът е равен. Достъпът до него е по асфалт, на 800 метра от главен път. Постоянно живущи в района. 

Ексклузив
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА с. Кичево

45000 €

Компас Недвижими Имоти представя на Вашето внимание парцел, който представлява урегулиран поземлен имот (УПИ) находящ се в обл. Варна, с. Кичево. Всички комуникации са на границата. Парцелът има лице към главния път за с. Оброчище и к.к. Албена. Разполага с изготвен проект за строителство. Възможно обособяване на локално движение към главния път. Общата квадратура е 1265 кв.м. Формата на парцела позволява разделянето му на два еднакви по размер по-малки парцела. 

  1265m² |   36 € / m² | 0883390168
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА с. Тополи

120000 €

ПУП!!! ПРАВИЛНА ФОРМА!!! АСФАЛТОВ ПЪТ!!! Компас Недвижими Имоти представя на Вашето внимание парцел в близост до с. Тополи, в района на Индустриална зона Тополи. Парцелът е с лице на главен път и е изключително подходящ за индустриални постройки.

Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА с. Тополи

330000 €

ПРАВИЛНА ФОРМА!!! АСФАЛТОВ ПЪТ!!! Компас Недвижими Имоти представя на Вашето внимание парцел в близост до с. Тополи, в района на Индустриална зона Тополи. Парцелът е с лице на главен път и е изключително подходящ за индустриални постройки.

Нова оферта
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Сотира

23000 €

САМО ПРИ НАС!!! ТОП ЦЕНА!!! МОРСКА ПАНОРАМА!!! ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ!!! АСФАЛТОВ ПЪТ!!! КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ има удоволствието да Ви представи парцел в м-т Сотира с големина 600 кв. м. панорамна гледка към гр. Варна и морето. Имотът има регулация, ток и вода. Намира се на 800 м. от главен път на гр. Варна, прави локацията перфектна, както за инвестиция така и за живеене. В близост има детска градина, училище, магазини, здравен център и всичко необходимо за пълноценен и добър живот.

  600m² |   38 € / m² | 052914679
Топ Оферта
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони Зеленика

50000 €

ТОП ЦЕНА!!! МОРСКА ПАНОРАМА!!! ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ!!! АСФАЛТОВ ПЪТ!!! КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ има удоволствието да Ви представи парцел в м-т Зеленика с панорамна гледка към гр. Варна. Имота има регулация с ПУП и ток, а в съседство има вода. Имота разполага с разрешително за строеж с височина 7 м., за двуетажна еднофамилна къща с обща площ, за живеене 115 кв.м. Намиращ се на 5 км. от гр. Варна прави локацията перфектна, както за инвестиция така и за живеене. В близост има детска градина, училище, магазини, здравен център и всичко необходимо за пълноценен и добър живот.

  115m² |   435 € / m² | 0893366055
Нова оферта
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА с. Константиново

20000 €

СЛЪНЧЕВ И РАВЕН ПАРЦЕЛ В РЕГУЛАЦИЯ! АСФАЛТОВ ПЪТ! БЛИЗО ДО ЦЕНТЪРА НА СЕЛОТО! КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен, слънчев парцел в с. Константиново. Парцелът е с площ от 1053 кв. м. Имотът е в регулация, ток и вода на границата. Площта на парцела дава възможност за изграждане на еднофамилна къща с голям двор и чудесна панорама. Намира се в близост до центъра на селото. Лице на улица. Изключително тихо и спокойно място. Прекрасна природа.

  1035m² |   19 € / m² | 0893366054