ИМОТИ

Търсене

ПРОДАДЕН
Нова оферта
Парцел Парцел

ВАРНА Боровец

25000 €

МНОГО ДОБРА ЛОКАЦИЯ! ЛЕСЕН ДОСТЪП! РАВЕН ТЕРЕН! КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен парцел в регулация в местностБоровец Север, на 50 метра от главния път. Само на 13 км. от центъра на Варна, на три километра от плаж Аспарухово. Имотът е с площ 580 кв.м. с лице на път, в близост до спирка Лозар .Лесен достъп. Има правилна форма,равен е, с ток и вода на границата. Мястото е тихо и спокойно. Целогодишно живеещи жители, редовна автобусна линия свързва Боровец с квартал Аспарухово и град Варна.

ПРОДАДЕН
Нова оферта
Парцел Парцел

ВАРНА Боровец

30000 €

КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен парцел в регулация в местност Боровец Юг. Само на 13 км. от центъра на Варна, на три километра от плаж Аспарухово. Имотът е с площ 1000 кв.м. с лице на път и на 300 метра от главния път, в близост до дървената борса.Лесен достъп. Има правилна форма,равен е, с ток и вода на границата. Мястото е тихо и спокойно. Целогодишно живеещи жители, редовна автобусна линия свързва Боровец с квартал Аспарухово и град Варна. ПАНОРАМА!!!

  780m² |   38 € / m² | 0893366054
ПРОДАДЕН
АТРАКТИВЕН
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА Приселци

16000 €

САМО ПРИ НАС ! КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА ПАРЦЕЛ В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО ГЛАВНИЯ ПЪТ! ТОК, ВОДА, ПОДГОТВЕН ЗА ЕДНОФАМИЛНА КЪЩА! Парцела се намира в центъра на с.Приселци с партиди за ток и вода. Изключително подходящ за еднофамилна къща! Правилната форма на парцела и добрата му локация го правят много атрактивен и подходящ за целогодишно живеене!

ПРОДАДЕН
Ексклузив
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Боровец север

30000 €

Ексклузивно предложение от КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ!!!  Боровец Север, на 13 км. от центъра на Варна, на три километра от плаж Аспарухово. Имотът е с площ 1200 км. с лице на път, правилна форма, лека денивелация, ток и вода на границата. Мястото е тихо и спокойно. Достъпът до парцела е лесен. Целогодишно живеещи жители, редовна автобусна линия свързва Боровец с квартал Аспарухово и град Варна. ПАНОРАМА!!!  

  1200m² |   25 € / m² | 0893366055
ПРОДАДЕН
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони Ракитника

43000 €

КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА ! ЕКСКУЗИВНО!!! САМО ПРИ НАС !! ПРЕДПОЧИТАН РАЙОН! МОРСКА ПАНОРАМА И МНОГО ЗЕЛЕНИНА! ТОК, ВОДА, ПРОЕКТ ЗА ДВЕ КЪЩИ! ЛЕСЕН ДОСТЪП , ТИШИНА ЦЕЛОГОДИШНА ЗАСЕЛЕНОСТ В РАЙОНА! М-т Ракитника  ,правилна правоъгълна форма , с проект за две къщи,Парцела е с лесен достъп и прекрасна панорама . За повече информация и огледи на посочените телефони!  

  800m² |   54 € / m² | 0893366055
ПРОДАДЕН
Нова оферта
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Добрева Чешма

20800 €

САМО ОТ КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ! ПАРЦЕЛ, ПОДХОДЯЩ ЗА ЕКО КОМПЛЕКС! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСЕН ДОСТЪП! НАСЕЛЕН РАЙОН ЦЕЛОГОДИШНО! ТИШИНА, ХЛАД, СПОКОЙСТВИЕ. Парцел с площ от 2600 м2 правилна правоъгълна форма и лесен достъп по асфалтов път!    

ПРОДАДЕН
Ексклузив
Парцел Парцел

ВАРНА Галата

43000 €

ЕКСКЛУЗИВНО! СЛЪНЧЕВ ПАРЦЕЛ В ЦЕНТЪРА НА ГАЛАТА! РАВЕН ТЕРЕН! В РЕГУЛАЦИЯ! КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен парцел на метри от центъра на кв. Галата. Парцелът е с ток и вода на границата и се намира на главен път. Равен и слънчев. Самостоятелен имот, освободен от тежести. Има възможност за построяване на голяма , двуетажна къща с гледка към морето. Изложение-югоизток.

  476m² |   90 € / m² | 0893366054
ПРОДАДЕН
Препоръчано
Парцел Парцел

Местности/Вилни Зони м-т Прибой

47500 €

УНИКАЛНА МОРСКА ПАНОРАМА! СЛЪНЧЕВ ПАРЦЕЛ В РЕГУЛАЦИЯ! ЛЕСЕН ДОСТЪП ПО АСФАЛТОВ ПЪТ! КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага парцел с морска гледка в м-ст Прибой. Парцелът се намира на 500 м. от главния път за плаж Ветеран. Има стара постройка и налични партиди с ток и вода. Отделно кладенец, Парцелът е ограден от масивна ограда. Подходящ за постоянно живеене. Нескриваема панорама. 

  1072m² |   44 € / m² | Тухла | 0893366054
ПРОДАДЕН
Нова оферта
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА

28000 €

СЛЪНЧЕВ И РАВЕН ПАРЦЕЛ В МЕСТНОСТТА МАНАСТИРСКИ РИД! ЛЕСЕН ДОСТЪП ПО АСФАЛТОВ ПЪТ! КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага парцел от 728 кв.м. Има постройка с ел. захранване. Вода на границата. Парцелът е равен. Достъпът до него е по асфалт, на 800 метра от главен път. Постоянно живущи в района.

ПРОДАДЕН
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА с. Тополи

120000 €

ПУП!!! ПРАВИЛНА ФОРМА!!! АСФАЛТОВ ПЪТ!!! Компас Недвижими Имоти представя на Вашето внимание парцел в близост до с. Тополи, в района на Индустриална зона Тополи. Парцелът е с лице на главен път и е изключително подходящ за индустриални постройки.

ПРОДАДЕН
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА с. Тополи

330000 €

ПРАВИЛНА ФОРМА!!! АСФАЛТОВ ПЪТ!!! Компас Недвижими Имоти представя на Вашето внимание парцел в близост до с. Тополи, в района на Индустриална зона Тополи. Парцелът е с лице на главен път и е изключително подходящ за индустриални постройки.

ПРОДАДЕН
Ексклузив
Парцел Парцел

ОБЛАСТ ВАРНА м-т Телевизионна кула

34990 €

ЕКСКЛУЗИВНО!!! ТОП ЦЕНА!!! ТЕЛЕВИЗИОННА КУЛА!!!  АСФАЛТОВ ПЪТ!!! КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ има удоволствието да Ви представи парцел в м - ст Телевизионна кула. Имотът има регулация с ПУП с вода и ток. Намира се на 10 км. от гр. Варна, на 12 км. от к.к. Златни Пясъци и на 18 км. от к.к. Албена, което прави локацията перфектна, както за инвестиция така и за живеене. В населеното място има магазини, спирки на градски транспорт и всичко необходимо за пълноценен и добър живот.

  600m² |   58 € / m² | 052914679