Компас Недвижими Имоти - "Когато посоката е вярна..!"
compassrealestate.bg


 

    ПРОДАВА | Къща извън града, Местности/Вилни Зони м-т Добрева Чешма 135000 € | 675 € / m²

Къща извън града, Местности/Вилни Зони м-т Добрева Чешма 135000 €

  • РЕФ № 7212
  • Обща Площ 200
  • Година 2010

Особености

Описание

Реф.№: 7212 

Оценявате ли близоста до природата? Изпитвали ли сте спокойствието и хармонията, с която ви даряват зеленината, чистия въздух, песните на птичките и аромата на свежест? Представяте ли си тези усещания подсилени от величествената гледка към Варненския залив? Ако отговора на тези въпроси е "Да", тогава имаме удоволствието да ви съобщим, че такова място съществува и може да бъде ваше. Това място се казва "ЕКО РАЙ".

ЕКО РАЙ е познато място сред много природолюбиви варненци. За да разлгледате събития организирани там и отзивите на хора, посещавали това прекрасно място, проследете следния  FB адрес:

https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D0%BA%D0%BE-%D0%A0%D0%B0%D0%B9/780687821971504

Можете да станете притежател на 3 дка. природа, в едно с къща, изградана изцяло от "еко" материали, която предоставя уют, простор, уединение и морска гледка. В дворното място има изградени помощни постройки като: Външен бар, външна механа и външни, дървени пейки и маси,  предразполагащи сбирки на задружни компании. Има и атракциони за деца.

В същото време е на 200 м от асфалтов път и достъпа е изключително лесен. Къщата е изградена по широко използвана, в не далечното минало, технология, придобила с годините името "ecohouse". сградата е построена и издигната над нивото на земята върху греди. Конструкцията е почти изцяло дървена с пълнеж от сламени блокчета. Можете да погледнете снимковия материал за, визуална представа.

Предимства на този тип строителство:

Сламата е хидроскопичен материал, лесно се абсорбира и изпуска ненужната вода. Къщата "ДИША", което осигурява чудесен климат в помещенията. Много високо ниво на топло и шумоизолация, което обуславя по - ниски разходи за отопление и климатизация.

Обекта е свързан с електро и водопреносните мрежи на ВиК и Енерго - про.

За повече информация
Иван Василев
0883390168
Компас Недвижими Имоти - "Когато посоката е вярна..!"

Местности/Вилни Зони м-т Добрева Чешма