Компас Недвижими Имоти - "Когато посоката е вярна..!"
compassrealestate.bg
 

Ново строителство, ВАРНА Св. Св. Константин и Елена
35200 €

Ново строителство, ВАРНА Св. Св. Константин и Елена 35200 €

  • РЕФ № 4391
  • Квадратура 120
  • Вид строителство Тухла
  • Година строителство 2020
  • Етап строителство В строеж
  • Изложение Югозапад
  • Обзавеждане До ключ

Описание

Реф.№: 4391 

КОМПАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ представя на Вашето внимание "Нептун Резиденс"– нова луксозна сграда, обособена като затворен комплекс, находяща се на границата на Природен парк Св. Св. Константин и Елена и местност Манастирски рид. Ще предложи на своите собственици качествен и достъпен начин на живот на 8 км. от центъра на гр. Варна. Място с естествено терасиране, щедро огрявано от слънчевите лъчи. "Нептун Резиденс" е заобиколена от зеленина, почивни станции, красиви еднофамилни вили и хотели. Градска зона с паркова среда. Тишина, спокойствие и красота. Локацията притежава удобна инфраструктурна обезпеченост с курорти и централните части на града. Разстоянието до златистия плаж е 1100 м. Новоизграденото кръгово съоражение на главния път Е87 прави зоната комуникативна и лесно достъпна и във всички посоки. До централните части на град Варна има 8 км., а до летището на гр. Варна 18 км. Резиденцията е обособена като неголяма сграда, ситуирана на собствен парцел с големина 1200 кв. м. с контрол на достъпа и видеонаблюдение. Територията е проектирана като хармонична компилация на зони с паркоместа и едно нискоетажно тяло, ситуирано в геометричния център на парцела.

Сградата се състои от пет етажа – всеки разделен на две полунива, следващи естествената денивелация на терена. Всички жилища имат достъп до топлия юг и щедро се огряват през деня от слънчевите лъчи. Свободното строене на сградата е позволило да бъдат проектирани 22 жилища - тип ‘двустайно’ и тип ‘студио’. Всяко едно от тях притежава голяма прозоречна част и правилна форма на помещенията. Стълбището на сградата също е осветено от естествена дневна светлина и е оборудвано с асансьор. Типов етаж съдържа 3 двустайни и 2 едностайни светли, топли и хармонични жилища.

Територията ще бъде оградена от декоративна ограда, изградена от бетонна стъпаловидна основа, облицована с естествен камък и композиция от елементи от черно желязо. По протежението й ще бъде разположено дискретно парково осветление. Решетъчна автоматизирана порта ще осигурява достъпа до вътрешността на парцела и паркоместата. Ще се наблюдава от автономна система за видеонаблюдение. Сградата е обезпечена с качествен телевизионен сигнал и високоскоростен интернет. 
Ателие 6 е от тип ‘Студио’ и се намира на четвъртия етаж в сградата. Общата му площ е 32,2 м2. Издава се завършен ‘до ключ’. Няма такса ‘управление’.

За повече информация
Иван Митев
0893366055
Компас Недвижими Имоти - "Когато посоката е вярна..!"